lørdag 26. juni 2010

Uavgjort mot serielederen.

Serieleder Molde5 hadde tatt turen de to milene innover fannefjorden. Et meget imponerende antall HKF-supportere hadde trosset den sure vinden for å støtte de lokale heltene.

Molde dominerer ballinnehav-statistikken i begynnelsen, og tar ledelsen når spissen lurer offsidefella og scorer. HKF justerer presset og bedrer spillet inn mot pause, men MFK tar med ledelsen inn i hvilen.

Etter pause handler det, nesten utelukkende, om hjemmelaget. Litt vanskelige og dårlige "sistepasninger" gjør at vi spolerer mange potensielle måsjanser. HKF utligner endelig når ca 10 minutter gjenstår. Stian Havnen drar seg inn i banen og serverer nydelig til Ole Marius Sæves som setter ballen i mål alene med keeper. Forøvrig hans første ligamål som seriespiller. Etter dette ebber kampen ut med stillingskrig. 1-1 er et rettferdig resultat, sett alt under ett.

Vil til slutt rette en stor TAKK til ALLE som kom å så på og støttet. Vanvittig morsomt å høre et skikkelig jubelbrøl da utligningen var et faktum!