lørdag 27. mars 2010

3 av 3 for Hjelset-Kleive

HKF utvidet seiersrekken sin til tre kamper med 4-0 seier over Eidsvåg2. Jevnt over fine spilleforhold på kunstgresset til EIL. Noe bresmelting rundt banen skapte imidlertidig lumske forhold for backer og vinger.

(Håndlykken sesongdebuterte med scoring og assist!)

Stillingen etter første omgang var 0-0. Omgangen var preget av mye variabelt spill, men vi skaper sjanser med en gang vi får ballen ned og bruker få touch. Stian Havnen gikk nok til hvilen med blandede følelser etter å ha brent flere gedigne sjanser. Eidsvåg burde også ha scoret etter å ha blitt presentert med to store sjanser.

I 2.omgang er det derimot bare et lag på banen, for å bruke et noe slitt uttrykk. Drøye minuttet har gått da Kristian Sandvik setter inn 1-0 på sitt første touch, etter å ha blitt byttet inn i pausen. 2-0 kommer da Øystein setter opp Einar rettvendt på 20 meter. Han finter seg til litt rom, og bredsider inn ballen i lengste hjørne. Så er det på tide å dele ut lørdagsgodteriet! Erling spiller fri Einar på høyrekanten, som på første berøring, finner en umarkert Havnen foran mål. 3-0! Ole Marius setter så kronen på verket med en nydelig lobb over keeper. 4-0 og seier!