lørdag 20. mars 2010

Pene scoringer og seier krydrer ellers kald opplevelse.

I utgangspunktet flotte spilleforhold på Jendem da HKF målte krefter mot Molde4. Det første kvarteret bærer preg av stillingskrig, hvor ingen lagene klarer å få noe særlig fasong over spillet. 

(Matchvinner. Erik Fiske)

Etterhvert klarer vi å sy sammen 3-4 pasninger i laget, og er ved flere anledninger nære på å spille spissene gjennom. Det er derimot Molde som tar første stikk. Ballen skyter fart ut av en duell, og keeper Goggen finner ikke ut av den merkelige ballbanen. Spissen til Molde er oppmerksom og triller kula forbi en desperat Goggen. Utligningen lar imidlertidig ikke vente på seg. HKF vinner et frispark midt på Moldes banehalvdel. Erling spiller tidlig ut til Janssen på venstre, som presist finner Ole Marius på første stolpe. Perfekt innlegg, perfekt løp...1-1!

Etter dette kjører vi bra på, og skaper flere gode muligheter. Havnen tester blant annet keeper med ei kule fra 25 meter. Herr Normann i målet svarer med et tigersprang, og slår til corner. Litt senere bruker Fiske kjempekreftene inne i 16-meteren, skaper seg rom, og dundrer ballen i tverrligger. 1-1 til pause.

Totalt væromslag i pausen. Snø og vind fra alle fire himmelretninger hilser lagene velkommen til 2.omg. Spillet preges av dette, og presisjon og balltempo synker betraktelig. Inge kommer fryktelig nære etter en corner når han får headet ballen mot lengste hjørne. Ballen kysser imidlertidig undersiden av tverrligger før den går ut via stanga. Nære!

Midtveis i 2.omg tar Erling ned ei avklarering, avanserer 10 meter, og klinker ballen i hjørnet fra 20 meter. Pornografisk, og 2-1! HKF har nå spillet, men Molde svarer når ca kvarteret gjenstår. Lugubert duellspill over hele fjøla gir Molde en innleggsmulighet på høyrekanten, og i en overfylt 5-meter er Ole W uheldig og setter ballen i eget nett når innlegget kommer. 

De blå er imidlertid gira på å avgjøre, og Fiske blir presentert med en gylden mulighet alene med keeper. Avslutningen går dessverre en meter til side for mål. En ny sjanse skal imidlertidig presentere seg for Fiske. Fikst kombinassjonspill mellom Inge og Hole, gir Stian muligheten til å spille fri Fisken vår en siste gang., denne gangen tar han ingen fanger. 3-2! Moldegutta skriker voldsomt på offside, men dommeren lar tvilen komme angripende lag til gode, og seieren er et faktum.

Kampfakta:(innbyttere i parantes)

---------------------------Goggen---------------------------------

Kristoffer(Kenneth)--Mikkel--Håkon(Ole W)--Oddings(Janssen, og Helge)

----------------Ørjan-----Øystein------Erling----------------------

..............Fiske(Inge)---Hole-----Havnen(Ole Marius)----------------

1-1 Ole Marius assistert av Janssen

2-1 Erling uassistert.

3-2 Fiske assistert av Stian Hole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar