Scoringer og mågivende:

0-1 Erik Fiske (Erling Eidseter)

0-2 Stian Hole (Erling Eidseter)

Seriestart, og manager Aasen ble tvunget til en endring fra den flotte generalprøven mot Frei på søndag. Janssen erstattet Kristoffer på høyreback, da kleivingen ikke følte seg 100%.

Ålvundfjord stadion var arena, og dette skulle bli HKF's første føling med naturgress denne sesongen. Vi starter bra, og kommer fort til et par avslutninger mot målet til K/U2/S/T. Ca 10 minutter spilt da vi får til et par fine kombinasjoner på midten. Erling kommer rettvendt mot backfireren, og finner Erik på løp i rommet mellom back og midtstopper. Fisken vår er "cool as a cucumber" da han på første touch setter inn 0-1 med innsiden fra ca 16 meter.

K/U2/S/T våkner litt mer til liv etter dette og tester Edvard ved et par anledninger. Sisteskansen er sikker på labben, og plukker til seg alt som blir slengt mot han.

Ca halve omgangen er gått da Erling slår en perfekt corner. Stian Hole kommer på noe som minner om et perfekt timet løp. Flyvende smadrer han inn 0-2 med pannebrasken. HKF cruiser til pause.

Etter hvilen flytter K/U2/S/T laget sitt 17 hakk høyere opp på banen. Vi er relativt komfortable med å ligge lavt og mæle ballen vekk. Det skal nevnes at hjemmelaget har sine muligheter, men kommer ikke til mer enn tre-fire rene avslutninger. Dette takket være solide og DRISTIGE taklinger/blokkeringer inne i egen 16-meter fra stopperparet Fostervold/I.Eidseter. De ballene som kommer på mål tar en meget god Normann seg av. Mot slutten av omgangen ebber hjemmelaget noe, og noen avslutningsmuligheter presenterer seg for HKF. I likhet med hjemmelaget ender også disse i fanget på keeper. Kampen ender 0-2, og HKF har fått en upåklagelig serieåpning med tre deilige poeng.